Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2606 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
domi8 napisał:
Wszystko jest dla ludzi i trzeba wszystkiego spróbować ale z głową! a jak znajomi się stukają w głowę ,że nie pijesz to zmień znajomych

Jestes pewien, ze wszystkiego? Mam nadz, ze nie zaczniesz sie wycofywac ze swoich deklaracji.

Proponuje kilka przykladow: Anal w twoja strone, oral z innym kolga gdzie ty jestes aktywny. Przynajmiej w drugim przykladzie bedzie ci potrzebna ta glowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
domi8 napisał:
Wszystko jest dla ludzi i trzeba wszystkiego spróbować ale z głową! a jak znajomi się stukają w głowę ,że nie pijesz to zmień znajomych

Jestes pewien, ze wszystkiego? Mam nadz, ze nie zaczniesz sie wycofywac ze swoich deklaracji.

Proponuje kilka przykladow: Anal w twoja strone, oral z innym kolga gdzie ty jestes aktywny. Przynajmiej w drugim przykladzie bedzie ci potrzebna ta glowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(malla88)
Wiking
Lindemans napisał:
malla88 napisał:
Niestety tu nie masz co szukac pomocy,polacy ogolnie za granica nie kwapia sie do pomocy:

Na takie glodne kawalki mam zawsze jedna odpowiedz :

To wez dupe w trok i pomoz dziewczynie !

Takie teksty to do kolerzanki syp!!!! niestety taka jest prawda jak liczyc to tylko na siebie Chyba ze jestes dobrym samarytaninem to prosze samemu sie ruszyc i pomoc!
A jesli chodzi o ta Anie to szczerze trzymam kciuki zeby znalazla prace sama wiem jak jest ciezko tu cokolwiek znalesc bez jezyka nor,a tymbardziej jesli ona nie mowi perfekt po ang. tak czy siak 3mam kciuki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ania1990 napisał:
Dziękuję wam, CV mam raczej dobre, wiem, że tutaj na forum nie mam co szukać ale muszę wszystkiego spróbować Pozdrawiam
gdybys miala dobre CV to nie szukalabys pracy tylko wrzucalabys dowcipy na forum juz po pracy!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
malla88 napisał:
Niestety tu nie masz co szukac pomocy,polacy ogolnie za granica nie kwapia sie do pomocy
polacy za granicą...
a w polsce sie kochają, pomagają sobie nawzajem i ogólnie jest zajebiscie.
wlasnie tacy są polacy ogólnie za granicą: pomóż i daj! a na koniec pocałuj mnie w dupe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Jan Wielki
(wujek)
Wiking
Anders.b
Tak wlasnie jest jak napisales,przekonalem sie na wlasnej skorze

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(malla88)
Wiking
Swieta prawda jeden drugiego za centa,grosz,korone itp by zaje... ale szczerze to w norge spotkalam wyjatkowo podle podlizuchy co wlaza w du.. szefom bez wazeliny dzieki takim RODAKOM wlasnie mam takie zdanie i juz go nie zmienie jak juz pisalam JAK LICZYC TO TYLKO NA SIEBIE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
malla88 napisał:

Takie teksty to do kolerzanki syp!!!!

Nie wiem kto to jest "kolerzanka" matolku ortograficzny, ale jak sie dowiem, to jej nasypie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Marcin Plt
(Russky)
Wiking
Ja przyleciałem do Norwegii jakieś 2 i pół tygodnia temu. Kwalifikacje mam podobne do Twoich, tylko bez ADR No i do tego kurs na wózki. Od momentu przylotu, prawie codziennie od 8-9 rano jeździłem autobusem do różnych części Oslo. Chodziłem po firmach transportowych, zostawiałem CV. W międzyczasie, spisywałem z ciężarówek nazwy firm, potem odnajdywałem je w internecie i wysyłałem CV. Przeglądałem strony z ofertami pracy typu; finn.no nav.no i wiele innych norweskich stron (jak nie znasz języka, to możesz ściągnąc przeglądarkę Google Chrome która automatycznie będzie Ci tłumaczyła strony z norweskiego. Może nie będzie to jakieś idealne tłumaczenie, ale na pewno zrozumiesz treśc ogloszeń).

W taki sposób po 2 tygodniach znalazłem pracę, może nie taką jaką chciałem, ale na początek dopóki nie znajdę czegoś lepszego, to starczy

Możesz popróbowac, tak jak Ci napisałem. Kto wie może znajdziesz szybciej niż ja.

Pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(malla88)
Wiking
Lindemans napisał:
[quote]malla88 napisał:

Takie teksty to do kolerzanki syp!!!!

Nie wiem kto to jest "kolerzanka" matolku ortograficzny, ale jak sie dowiem, to jej nasypie [/quote

hehehehehehehehehe ale ty stara prukwa jestes massakra jesli lubisz ublizac i nie w temacie byc czepiac sie przejezyczen czy mini bledu to wez znajdz inna strone widze ze wscipska jestes i jeszcze jedno slowo na mnie to ! zglosze do moderatora!!!! ja sie nie przyczepiam WIEC TY TEZ WON O DE MNIE a propo jestem dyslektyczka,dysortografka wiec taki mini blad to tez nie przestepstwo,a skoro ty taka madra jestes co widac po zachowaniu ze jedziesz po nieznanych ci osobach to BRAWO pewnie wiekszosc ludzi sie ze mna zgodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok